Смешни смс пораки

Чуствувам дека...

Кога те нема................во мојата близина.............Чуствувам дека нешто не е во ред............дека не ми..................се сите овци на број

Војничка предност

Зошто во војна машките се послави од женските??? Затоа што женските имаат 2 рачни бомби и тунел за криење, а машките, само еден пиштол на вода!!!

Зафатен тип

Ова е тип, добар тип, начин тип, да тип, идиот тип, тип биди, тип зафатен, тип две, тип минути. Сега пак прочитаја пораката без зборчето „тип“!!!

Тажен

Ако се смееш а никој не ја гледа твојата насмевка... Ако плачеш а никој не ги гледа твоите солзи... А да пробаш да прднеш???

Биро за вработување

Што имаат машкото и женското меѓу нозете? - Машкото има еден работник и двајца стечајци , жената биро за вработување

Цела ноќ те барав...

Цела ноќ те барав...Не можев без тебе. Сакав да те по4уствувам на моето тело, а и без тебе не можев да легнам...Каде бе6е моја проклета пижамо?!?

Засекогаш ме загуби

Те6ко ми е да те оставам без никаква надеж...Знам дека ќе ти недостигам, но ќе се снајдеш и без мене. Засекога6 ме загуби...

Повеќе: Засекогаш ме загуби