Смешни смс пораки

Смешни смс пораки 01

Ми беше убаво кога ме стави во устата, кога ме лигавеше и кога ме запали, а за кратко време ме изгаси...те сака твојата цигара.

Повеќе: Смешни смс пораки 01

Јас и ти...

Јас сум шеќерче, ти си мед, заедно сме сладолед.

Стариот кревет почна да...

Стариот кревет почна да крцка, не грижи се ќе си купиме нов срцка! Ако и новиот почне да крцка, не грижи се ќе се дупиме на подот срцка!

Се јавуваме од салонот...

Се јавуваме од салонот за убавина силуете, во врска со вашата депилација.Ви соопштуваме дека е одложена, додека не се направи комбајнот.

Зашто воопшто да се...

Зашто воопшто да се слави божик кога секој ден се раѓа дечко што за себе мисли дека е бог???

Дедо, сакаш студентка за жена?

Дедо, сакаш студентка за жена??? Е па тогаш запиши ја баба на факултелт...

Ти имаш нешто посебно...

Ти имаш нешто посебно, убаво, шармантно, секси, нешто што другите немаат и никогаш нема да го имаат – ти ме имаш мене!!!

Страница 1 од 9