Ти посакувам здравје...

Кошничка со рози, бакнежи од мене. Те поздравувам, мила за РОДЕНИОТ ДЕН. Ти посакувам здравје - тоа навистина е потребно. Ти посакувам среќа, тоа никогаш не стасува. Море од љубов на брегот, на кое навистина те чека некој.