Нема зборови со кои...

 

Нема зборови со кои можам да искажам што ти посакувам, верувај во вистината, уживај во среќата, бори се и сакај ја онаа која што заслужува да биде сакана, а пред се биди безгранично сакан .... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН