Некогаш, после многу години...

Некогаш, после многу години, кога животот ќе го гледаш на стара збрчкана дланка, кога ќе помислиш дека сите заборавиле на тебе, сети се дека постоела личност која те сакала со чесна и искрена љубов. Прими ги овие честитки за среќен роденден.