Роденденски смс пораки

Во тивкото утро...

Во тивкото утро, кога птичка ќе ти го прекине сонот, а отчукувањето на часовникот ќе го означи твојот ден, од сè срце ти посакувам најсреќен и највесел роденден!

Нека твојата љубов...

Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво - биде твое! Среќен роденден, срце мое!

Ти посакувам здравје...

Кошничка со рози, бакнежи од мене. Те поздравувам, мила за РОДЕНИОТ ДЕН. Ти посакувам здравје - тоа навистина е потребно. Ти посакувам среќа, тоа никогаш не стасува. Море од љубов на брегот, на кое навистина те чека некој.

Нека целата среќа...

Нека целата среќа на овој свет ти припаѓа тебе, нека твојата љубов му припаѓа на оној кој најмогу го сакаш, нека сè што е убаво - биде твое! Среќен роденден, срце мое!

Срцето од радост...

Очите да ти греат од среќа, срцето од радост да ти чука и сите птички пак да пеат, затоа што денес славиш роденден ти, за многу години!

Сети се дека јас...

Нека првиот зрак ова утро те води годинава по патот на среќата,љубовта и успехот а,последниот вечерва нека ти донесе незаборавни ноќи со саканата личност.И кога на истиов ден за година, ќе се сетиш на убавите нешта кои си ги поминала сети се дека јас сум тука за повторно да ти посакам се најубаво да ти речам - СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Човек е најсреќен...

Светот им прави пат само на оние кој знаат каде чекорат.Една од нив биди и ти,нека светот ти ги отвори патиштата до сите твој желби и убавини.Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.Затоа од се срце ти посакувам сите твој желби да ти се исполнат!СРЕЌЕН РОДЕНДЕН