Пријателски смс пораки

На луѓето им треба некој...

На луѓето им треба некој на кого ќе се потпрат дури и во најтешките моменти. Дали секој од нас има по некој ангел чувар??? Дали секој ќе го најде вистинскиот пријател после човечките невољи? Што и да се случи меѓу нас да знаеш дека еден ангел постојано те мисли и најмногу те сака

Оваа порака е од...

Оваа порака е од 1 личност која во душата е романтична, во другарството фантастична,која заборава на себе, но затоа мисли на тебе!

Кога ќе ти биде најубаво...

Кога ќе ти биде најубаво во животот и кога прво на мене ќе се сетиш, дури тогаш ќе знам дека сум ти пријател! А кога мене ќе ми биде најтешко и ти пак прв ќе се сетиш на мене, ќе знам дека ти си ми пријател!

Ќе тргнеме на сите страни...

Ќе тргнеме на сите страни на светот како јато птици, ама ти засекогаш ќе останеш моја најдобра другарка!

Кога не сакаш да се...

Кога не сакаш да се секаваш на минатото, а се плашиш да гледаш во иднината, можеш слободно да погледнеш до тебе, и твојата најдобра другарка ќе биде до тебе!!!

Сети се дека имаш нешто...

Сети се дека имаш нешто повредно од љубов, од небо и земја, нешто поубаво од љубов, а послатко од чоколадо... сети се дека имаш прав пријател...МЕ ИМАШ МЕНЕ

Страница 3 од 3