Месечината ќе ти рече дека...

Месечината ќе ти рече дека мислам на тебе, ѕвездите ќе ти кажат дека си дел од мене, ветрот ќе ти ја донесе љубовта моја, а на сетоа тоа ти стави ја насмевката своја.

Може да ве интересира и: