Љубовни смс пораки

Моево срце без...

Моево срце без тебе пати, а твоето нешто ми мати. Сакај го моето како јас твоето, или дојди земи си го своето.

Твојата љубов е како...

Твојата љубов е како поток што од рајот тече, а мене поради тебе животот ме пече. Ти праќам бакнежи послатки од мед, а за мене немај гајле се ке биде во ред.

Зошто го сакам...

Живеам, зошто други го сакаа тоа, патам, зошто ги сакам очите твои, умирам, зошто го сакам она што никогаш нема да биде мое...ТЕБЕ!

Моето срце било...

Моето срце било пијано, болело, давало, земало, губело, но никогаш не било вака заљубено!

Внимавај кого сакаш...

Внимавај кого сакаш, внимавај зошто сакаш, внимавај кој вели дека те сака зошто боли кога не е така!

Лудо и фамозно...

Нездраво, несватливо, тотално незамисливо, невозможно, ненормално, лудо, фамозно, искрено ТЕ САКАМ!

Крадец на моето...

Крадец на моето срце си ти, да те сакам дозволи ми...засекогаш твоја погоди која?