Љубовни смс пораки

Јас бев повредена...

Јас бев повредена кога губев. Денес сум убедена дека НИКОЈ НЕ ГУБИ НИКОГО , бидејќи НИКОЈ НЕ ПОСЕДУВА НИКОГО. Во тоа е вистинското доживување на љубовта: да се има најскапоценото нешто на светот без да се поседува!

Две воздишки во животот...

Кога би ми останале уште две воздишки во животот, едната би ја искористила за да те бакнам, а другата за да ти кажам колку те сакам.

Љубовта е сила...

Љубовта е сила, љубовта е моќ, готово дете за една ноќ.

Еден збор...

Еден збор малку е, илјада зборови многу се, два збора кажуваат се прочитај ги молим те, тие значат се. ТЕ САКАМ.

Ти си светло...

Ти си светло на мојот живот, моја вистина. Ти си снага која ми треба за да дојдам. Вербата во љубовта ми ја врати, најубаво од сите ме свати.

Колки ги посакувам...

И морето лаже ако каже дека има повеќе од моите солзи, зашто никој ен знае, па ни море, колки ги посакувам усните твои.

Дај ми 1000...

Дај ми 1000 бакнежи, па уште 1000, па уште 1000. Кога ќе размениме милион бакнежи ќе ги измешаме заедно се додека љубоморните не ќе можат да ги пребројат.