Љубовни смс пораки

Живеам затоа што ТЕ САКАМ...

Спијам затоа што те сонувам, се будам зошто ми требаш, горам затоа што те посакувам, умирам бидејќи те немам, а сакам да живеам затоа што ТЕ САКАМ...

Да е зрно песок...

Да е зрно песок или една ѕвезда мерна единица за љубов, сите пустини на светот и целиот небесен свод не би биле доволни да ти го покажат она што го чуствувам за тебе...

Стотици луѓе ја бараат...

Стотици луѓе ја бараат среќата, илјадници убавината, милиони радоста, цел свет љубовта, а јас најдов се! ТЕБЕ

Вечерва некому недостасуваш...

Среќа е што спиеме под исто небо и каде и да се наоѓаш вечерва, дигни ја главата и погледни, ќе чуеш како ѕвездите ти говорат: Еј, ти вечерва некому недостасуваш...

Слатко сонувај, љубов моја...

Сонцето веќе одамна потона на запад, небото шара со ѕвездена боја, а јас по ветрот тивок шепот ти праќам: слатко сонувај, љубов моја.

Нека ѕвездите го покријат...

Нека ѕвездите го покријат твоето небо, месечината заспие во твојата насмевка, љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа. Убаво да спиеш и сонуваш срце мое!

Срцето наоѓа...

Разумот може да ни каже што треба да одбегнеме, но само срцето може да ни каже што треба да сториме, или пак велат, умот бара, но срцето наоѓа...