Љубовни смс пораки

Неисцрпен извор..

Срцето претставува љубов, а крвта радост. Моето срце пумпа радост и сфаќам длабоко во центарот на моето битие постои неисцрпен извор на љубов!

Плачев за човек...

Ѓаволот да го следев, ќе го стигнев. Но следев човек, човек без сенка. Каменот да го љубев ќе се сронеше од

Повеќе: Плачев за човек...

Ми требаш...

Ми требаш како сонцето на зората, како срцето на телото, како ноќта на ѕвездите, како...

Повеќе: Ми требаш...

Оваа вечер сум...

Оваа вечер сум сосема сам, ако тоа е мана, што си тогаш ти? Минатата вечер исто немо во плач ја минав, ако тоа е осаменост каде си ти? Претстава за ова имав,

Повеќе: Оваа вечер сум...

Храбро срце...

Може да се преживее без се, на секого и се, да се каже не, може да се преболи се, што доаѓа и се оди, ако храбро срце твојот живот го води!

Имам...

Имам две раце кои посегаат по тебе, имам две очи кои гледаат во тебе, имам едно срце кое чука за тебе, имам една душа која мисли само на тебе. Те сакам!

Не дозволувај...

Не дозволувај погрешни луѓе да влезат во твојот живот, да го поматат сјајот во твоите очи, да те натераат да го сакаш она што тие го сакаат и да го заборавиш она што тие го немаат... МЕНЕ!