Љубовни смс пораки

Зошто го сакам она

Живеам, зошто други го сакаа тоа, патам, зошто ги сакам очите твои, умирам, зошто го сакам она што никогаш нема да биде мое...ТЕБЕ!

Да љубиш значи да твориш

Како што огинот е пат кон светлината така и љубовта е пат кон животот да сакаш значи да живееш, да љубиш значи да твориш

Ноќеска дојди ми на романтика

Ноќеска дојди ми на романтика, усните твои да ми станат навика, растопи ме како свеќа, јас и ти камо среќа, да ми дојдеш на романтика.

Страница 35 од 35