Љубовни смс пораки

Велат дека...

Велат дека постои некој што лечи со љубов...а тоа си ти, кој како заразна болест тече низ моиве вени, па ако си вљубен дојди излечиме.

Добив 1

Учев за 5, научив за 4, одговарав за 3, добив 2, а јас сакам само 1...Тебе

Ако некогаш...

Ако некогаш доживееш пораз, не дозволувај солза да заблеска на твојот образ, затоа што суровите луѓе на урнатините на твојата среќа ќе изградат спомени на победа.

Нема ден...

Нема ден, нема ноќ да не помислам на тебе, иако си далеку, те чувам во себе, посакувам да сум во срцето твое, ангелче мое.

Двајца...

Двајца се сретнале, две насмевки светнале, застанале и вљубени останале. <3

Само еден...

1000 сретнувај, 100 запознавај, 10 сакај, но само еден и само еден љуби!

Секогаш твоја...

Не си ми судена тоа го знам, но вечно ќе бидеш мојот сон. Животот ме рани, ме казни, се ми забрани. Ќе бакнувам...

Повеќе: Секогаш твоја...