Љубовни смс пораки

Љубовни SMS пораки 01

Зачекори во мојата душа кога замислено талкав. Таму во тишината се слуша вечно ехо - ТЕ САКАМ.

Register to read more...

Јас сум на болница...

Еј што правиш арен си? Јас сум на болница, не е ништо страшно. Ми најдоа камен во жолчката, песок во бубрегот, а тебе во срцето.

Ѕвоното не е ѕвоно ако ...

Ѕвоното не е ѕвоно ако не ѕвони, песната не е песна ако некој не ја испее, но љубовта не е љубов ако не тие возвратена.

Посакувам да сум...

Посакувам да сум гостин во твоите мисли, посакувам да сум вино во твоите усни, посакувам да сум бисер во твоите очи и засекогаш да останам во прегратките твои.

Нека светлината од...

Нека светлината од месечината те упати до мене, а сонцето нека те грее како што би направила јас кога би бил покрај мене.

Ми рекоа дека...

Ми рекоа дека животот е полн со тага, дека нема некоја драга, да секоја ружа има трн, и да е секој ден црн. Ми рекоа дека сите луѓе се зли, а не знаеле дека постоиш ТИ!

Да можам сништата...

Да можам сништата во јаве да ги претворам, да те здогледам штом очи ќе отворам, да место вода твоите усни ги пиам, да те сакам и никогаш да не кријам.

Page 1 of 35