Еротски смс пораки

Ајде да вежбаме математика...

Ајде да вежбаме математика. Прво да се собереме, облеката да ја одземеме, нозете да ги поделиме, па да се помножиме.

Советот на вашиот лекар...

Поради својот хемиски состав Андолот се голта, а Мидолот се шмука. Зато послушајте го советот на вашиот лекар голтајте Андоли, а шмукајте ми го Ми'доле.

Како се чуствувате???

25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ...штотуку

Повеќе: Како се чуствувате???

Знаеше да живее...

Кога луташе ја викаа луталица! Кога пиеше ја викаа пијаница. Кога љубеше ја викаа курва. А кога умре рекоа „ Знаеше да живее!!!“

Ако си тажен и ако...

Ако си тажен и ако мислиш дека си никој и ништо, имам еден предлог за тебе: купи голем презерватив, навлечи го на глава, па нека видат луѓето дека колкав куртон ти си!

Машките се родени возачи...

Машките се родени возачи - прво те палат, па те возат, потоа те згазуваат а на крај заобиколуваат!

Кога бев мал ми беше голем...

Кога бев мал ми беше голем, сега кога сум голем ми е мал... Почнува со К а завршува со Т???

Повеќе: Кога бев мал ми беше голем...