Еротски смс пораки

Не се плаши...

Не се плаши ти си возрасна особа. Само соблечи ги фармерките и легни на креветот, а јас полека ќе влезам во тебе - твојата инекција.

На журка...

К...т им рекол на јајцата: Во сабота ве носам на журка. А тие му рекле: не идиме. Ти ќе не заебиш како прошлиот пат - Ти влезе а ние останавме надвор!

А што да се зезаме ова она...

А што да се зезаме ова она, стави го апаратот меѓу нозе - чекај да ти се јавам - ќе ти биде јасно зашто те барам.

Јас сум Робин Худ...

Јас сум Робин Худ и е... како луд, к...т ми е како стрела цепам г...ви на два дела, затоа и ти душо ела, да ја пробаш мојата с...ма бела во твојата уста врела.

Страница 4 од 4