Еротски смс пораки

Знаеш ли што им...

Знаеш ли што им рекол Господ на добрите ебачи??? ПА НОРМАЛНО ДЕКА НЕ ЗНАЕШ??? :p

Ти би еднаш...

Ти би еднаш, јас би повеќе, ти би гласно јас тивко, ти би споро а јас побрзо, ти би грубо а јас нежно, ти би ноќе а јас денски, па што дај да се е..ме сменски!

Кај си срце стварно...

Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв, јави се барем, душата ме боли што не сме заедно и голи...не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце стварно ми се ебе...

Судење...

Го суделе кондомот за силување, судијата го прашва дали ќе каже нешто во самоодбрана, а тој одговара: не сум крив, ме наместија.

Диета за слабеење...

Диета за слабеење: наутро два кекса, еден секс. За ручек еден кекс два пати секс. За вечера ич кекс три пати секс.

Во тиквешко негде...

Во тиквешко негде во некое село кај сланата тивко венеше цвете, ја видов со друг се гнете...таа витка се витка, снага крши а тој проклетиот надвор сврши - убија дете!

Кога ќе те нападне самотија...

Кога ќе те нападне самотија и тага, кога крај себе немаш никој друг, кога се околу тебе полека се руши - ќе ти го пратам к..ов, па малку попуши...