Еротски смс пораки

Кога јас и ти би...

Сакам да...Кога ти и јас...Но, кога ние двајцата би...Не треба никој да знае дека...Би можеле скришно да...Сосема тивко да...

Register to read more...

Прекрасно е...

Прекрасно е...птиците тоа го прават,пеперутките исто така, дури и пчелите тоа го прават. Дали сакаш и ние тоа да го правиме??? Заборај...,

Register to read more...

Платата е како...

Платата е како менструација! Крваво ја заработуваш, ја добиваш еднаш месечно. Ти поминува за 3-4 дена а после тоа можеш да се ебеш.

Знам да те одвлечкам...

Знам да те одвлечкам во кревет, да те скршам, да те препотам. Толку да те обземам за да се тресиш дури ме имаш во тебе, телото да ти гори... Твојот грип

Што е жената од...

Што е жената од економски аспект? Таа е ниско лежечки објект во кој што мажите го поминуваат својот стоечки капитал со тековна сметка, а по девет месеци се добива профитот.

Се шетале девојки...

Се шетале девојки по брегот, па смрзнат к.р нашле на снегот, па дуваат и го бакнуваат душа да му даруваат - затоа што к..от е мој нека го пуши сопственикот на овој број!

Во овој момент...

Во овој момент, 3 милијарди луѓе работат, 2 милијарди спијат, 1 милијарда се ебе а самот ти дркаш по телефонот!

Page 1 of 4

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика