СМС пораки за добра ноќ

Оваа ноќ ја пратив...

Оваа ноќ ја пратив месечината да те чува тебе. Но таа ми одговори : Не можам . Се запрашав зошто? Одговорот го слушнав низ ветерот : Ангелчето твое го чува твоето срце. Убаво да спиеш срце мое

Мислите мои те прегрнуваат...

Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое

Page 2 of 2

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика