СМС пораки за добра ноќ

Штом ноќта се спушти..

Штом ноќта се спушти на прозорот твој низ небесната површина ти праќам бакнеж мој, нека стигне таму каде што не можам јас и нека ти каже колку те сакам јас!

Кога ќе се разбудиш во...

Кога ќе се разбудиш во ноќта, погледни низ прозорецот твој и преку најубавата ѕвезда прими го бакнежот мој!

Вечерва нешто се спрема...

Вечерва нешто се спрема,ти си тука иако те нема.Ги чувствувам твоите усни допир и моќ.Злато мое ти посакувам добра ноќ!

Ти испраќам бакнежи...

Ти испраќам онолку бакнежи колку што има ѕвезди на небото, и една добра ноќ голема колку месечината. Се надевам дека соништата ќе ти бидат слатки колку што си и ти!

Склопи ги очите...

Склопи ги очите, во темнината најди ја светлината на месечината за да ти ги осветли соништата и во нив да ги пронајдеш оние за кои утре вреди да се разбудиш.

Добра ноќ љубов моја...

Нека оваа ноќ е една од најубавите во твојот живот, нека небото бдее над тебе и ѕвездите нека те чуваат место мене. Добра ноќ љубов моја.

Еден бакнеж на...

Еден бакнеж на лицето твое - убаво спиј сонценце мое, уште еден во устата твоја-убаво сонувај љубов моја. За крај бакнеж во вратот твој-добра ноќ ангелу мој.

Page 1 of 2

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика