Божиќни пораки

Христос се роди...

На денешниот ден опрости им на твоите должници, подари им бакнеж на твоите ближни, помогни им на тажните. А на полноќ погледни кон небото и ќе видиш ѕвезда што оди тогаш тивко речи ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Кога последната свеќа...

Кога последната свеќа на бадник догорува слушај го срцето што ти зборува, нека радост и среќа во животот те води, среќен Божиќ - ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Божјата милост...

Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати Христос насекаде да ве води, Среќен Божиќ, Христос се роди.

Денешниот блажен ден...

Денешниот блажен ден нека ви биде радосен! Божиќ вратата да ви ја злати, секогаш среќа нека ве прати. Ангел срцето кон љубов нека го води, мир божји,

Христос се роди.

Коледарска песна вас..

Рана зора додека се руди, коледарска песна вас нека ве буди.
Среќа и радост Господ нека дари, полна софра, а и многу пари...

Register to read more...

Page 1 of 2

Љубовен мозаик

Љубовен мозаик на СМС пораки

Случајна слика