Ми рекоа дека...

Ми рекоа дека животот е полн со тага, дека нема некоја драга, да секоја ружа има трн, и да е секој ден црн. Ми рекоа дека сите луѓе се зли, а не знаеле дека постоиш ТИ!

Да можам сништата...

Да можам сништата во јаве да ги претворам, да те здогледам штом очи ќе отворам, да место вода твоите усни ги пиам, да те сакам и никогаш да не кријам.

Моево срце без...

Моево срце без тебе пати, а твоето нешто ми мати. Сакај го моето како јас твоето, или дојди земи си го своето.

Твојата љубов е како...

Твојата љубов е како поток што од рајот тече, а мене поради тебе животот ме пече. Ти праќам бакнежи послатки од мед, а за мене немај гајле се ке биде во ред.

Зошто го сакам...

Живеам, зошто други го сакаа тоа, патам, зошто ги сакам очите твои, умирам, зошто го сакам она што никогаш нема да биде мое...ТЕБЕ!

Нека изворот на...

Нека изворот на среќата извира со кристални води кон патот на твоите соништа. Живеј, фрли се во прегратките на младоста и нека секоја твоја замисла биде остварена мечта!

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!