Јас и ти...

Јас сум шеќерче, ти си мед, заедно сме сладолед.

Добив 1

Учев за 5, научив за 4, одговарав за 3, добив 2, а јас сакам само 1...Тебе

Ако некогаш...

Ако некогаш доживееш пораз, не дозволувај солза да заблеска на твојот образ, затоа што суровите луѓе на урнатините на твојата среќа ќе изградат спомени на победа.

Нема ден...

Нема ден, нема ноќ да не помислам на тебе, иако си далеку, те чувам во себе, посакувам да сум во срцето твое, ангелче мое.

Двајца...

Двајца се сретнале, две насмевки светнале, застанале и вљубени останале. <3

Само еден...

1000 сретнувај, 100 запознавај, 10 сакај, но само еден и само еден љуби!