Што да ти посакам?

Што да ти посакам? Убавината си ја имаш. Среќата ти е во срцето. Ум? Тој ти е достапен, за да живееш така како што сакаш. Љубов? За што ти е, кога сите околу тебе те сакаат. Тогаш ќе ти посакам: верувај во себе и чекори умерено по патот на животот.

Среќен роденден!

Моето срце било...

Моето срце било пијано, болело, давало, земало, губело, но никогаш не било вака заљубено!

Внимавај кого сакаш...

Внимавај кого сакаш, внимавај зошто сакаш, внимавај кој вели дека те сака зошто боли кога не е така!

Лудо и фамозно...

Нездраво, несватливо, тотално незамисливо, невозможно, ненормално, лудо, фамозно, искрено ТЕ САКАМ!

Крадец на моето...

Крадец на моето срце си ти, да те сакам дозволи ми...засекогаш твоја погоди која?

Ако си...

Ако си цвеќе биди роза, ако си месец биди мај, ако си другар биди до крај.