Љубовни SMS пораки 01

Зачекори во мојата душа кога замислено талкав. Таму во тишината се слуша вечно ехо - ТЕ САКАМ.

Register to read more...

Смешни смс пораки 01

Ми беше убаво кога ме стави во устата, кога ме лигавеше и кога ме запали, а за кратко време ме изгаси...те сака твојата цигара.

Register to read more...

Јас сум на болница...

Еј што правиш арен си? Јас сум на болница, не е ништо страшно. Ми најдоа камен во жолчката, песок во бубрегот, а тебе во срцето.

Ѕвоното не е ѕвоно ако ...

Ѕвоното не е ѕвоно ако не ѕвони, песната не е песна ако некој не ја испее, но љубовта не е љубов ако не тие возвратена.

Посакувам да сум...

Посакувам да сум гостин во твоите мисли, посакувам да сум вино во твоите усни, посакувам да сум бисер во твоите очи и засекогаш да останам во прегратките твои.

Нека светлината од...

Нека светлината од месечината те упати до мене, а сонцето нека те грее како што би направила јас кога би бил покрај мене.

Page 1 of 74