Љубовни смс пораки

Би сакал да сум нежна...

Би сакал да сум нежна мисла во твојата глава, удар на твоето срце, кога не си сам среќа во твоите очи и тивка волшебна музика во твојот сон

Ти ја пишувам поракава...

Ти ја пишувам поракава не е за спомен, тој бледнее. Не е за сеќавање, тоа ќе го снема, туку за љубов каква на целиот свет нема.

Пријателите се како школките...

Пријателите се како школките, треба да отвориш илјадници за да најдеш вреден бисер, јас имав среќа па те најдов тебе.

Пред мобилен седам...

Пред мобилен седам и мастика џвакам, у пичку матер колку те сакам.

Што е животот?

Што е животот? Животот е љубов. А што е љубовта? Љубовта е бакнеж. А што е бакнежот? Дојди ќе ти покажам...

Ако мислиш дека...

Ако мислиш дека моево срце е контејнер, тогаш ти си најголемото ѓубре во него.

Сврти го мојот број...

Ако те гњавам, сврти 192, ако те плашам, сврти 193, ако те повредам, сврти 194, а ако ме сакаш, сврти го мојот број.

Сакај го утрото зошто тоа...

Сакај го утрото зошто тоа носи нов почеток, сакај го денот зошто е полн со живот, сакај ја ноќта зошто е полна со љубов и сакај ме мене зошто те сакам само тебе.

Но уште потешко е...

Тешко е да се умре без ниедна мака, но уште потешко е кога онај што го сакаш тебе не те сака.

Ќе те видат само тебе...

Кога ќе те нема, кога стотици километри ќе не раздвојуваат, кога најмалку мислиш на мене, моите очи ќе те гледаат во далечината и ќе те видат само тебе.

Секоја вечер те чекам...

Секоја вечер те чекам и те барам во соновите. Ти не го слушаш гласот и песната што те повикува, не, не ми е страв кога ќе останам сам, зашто секогаш ќе остане страста што ќе лебди измеѓу нас.