Љубовни смс пораки

Секогаш ке бидам крај тебе

Ако некогаш ти заплаче око, ако те некој разочара длабоко, ако некогаш ти затрепери душа, и кога нема кој да те слуша, викни ме мене, и јас секогаш ке бидам крај тебе.

Колку те сакам

Само ако дознаеш колку е растојанието помеѓу небото и ѕвездите ќе дознаеш колку те сакам

Ми рекоа дека животот

Ми рекоа дека животот е полн со тага, дека нема некоја драга, да секоја ружа има трн, и да е секој ден црн. Ми рекоа дека сите луѓе се зли, а не знаеле дека постоиш ТИ!

Да можам сништата во јаве

Да можам сништата во јаве да ги претворам, да те здогледам штом очи ќе отворам, да место вода твоите усни ги пиам, да те сакам и никогаш да не кријам.

Моево срце без тебе пати

Моево срце без тебе пати, а твоето нешто ми мати. Сакај го моето како јас твоето, или дојди земи си го своето.

Оние кои вистински ги сакаме

Оние кои вистински ги сакаме секогаш ги губиме,и само еднаш лудо љубиме. Се што после ќе дојде е бекство од криза,и после се е реприза.

Твојата љубов е како поток

Твојата љубов е како поток што од рајот тече, а мене поради тебе животот ме пече. Ти праќам бакнежи послатки од мед, а за мене немај гајле се ке биде во ред.

Зошто го сакам она

Живеам, зошто други го сакаа тоа, патам, зошто ги сакам очите твои, умирам, зошто го сакам она што никогаш нема да биде мое...ТЕБЕ!

Да љубиш значи да твориш

Како што огинот е пат кон светлината така и љубовта е пат кон животот да сакаш значи да живееш, да љубиш значи да твориш

Ноќеска дојди ми на романтика

Ноќеска дојди ми на романтика, усните твои да ми станат навика, растопи ме како свеќа, јас и ти камо среќа, да ми дојдеш на романтика.

Страница 22 од 22