Љубовни смс пораки

Добив 1

Учев за 5, научив за 4, одговарав за 3, добив 2, а јас сакам само 1...Тебе

Ако некогаш...

Ако некогаш доживееш пораз, не дозволувај солза да заблеска на твојот образ, затоа што суровите луѓе на урнатините на твојата среќа ќе изградат спомени на победа.

Нема ден...

Нема ден, нема ноќ да не помислам на тебе, иако си далеку, те чувам во себе, посакувам да сум во срцето твое, ангелче мое.

Двајца...

Двајца се сретнале, две насмевки светнале, застанале и вљубени останале. <3

Само еден...

1000 сретнувај, 100 запознавај, 10 сакај, но само еден и само еден љуби!

Секогаш твоја...

Не си ми судена тоа го знам, но вечно ќе бидеш мојот сон. Животот ме рани, ме казни, се ми забрани. Ќе бакнувам...

Повеќе: Секогаш твоја...

Неисцрпен извор..

Срцето претставува љубов, а крвта радост. Моето срце пумпа радост и сфаќам длабоко во центарот на моето битие постои неисцрпен извор на љубов!

Плачев за човек...

Ѓаволот да го следев, ќе го стигнев. Но следев човек, човек без сенка. Каменот да го љубев ќе се сронеше од

Повеќе: Плачев за човек...

Ми требаш...

Ми требаш како сонцето на зората, како срцето на телото, како ноќта на ѕвездите, како...

Повеќе: Ми требаш...

Оваа вечер сум...

Оваа вечер сум сосема сам, ако тоа е мана, што си тогаш ти? Минатата вечер исто немо во плач ја минав, ако тоа е осаменост каде си ти? Претстава за ова имав,

Повеќе: Оваа вечер сум...

Храбро срце...

Може да се преживее без се, на секого и се, да се каже не, може да се преболи се, што доаѓа и се оди, ако храбро срце твојот живот го води!