Пораки за 8-ми Март

Колекција на пораки по повод 8-ми Март денот на жената.

Воедно тимот на СМС пораки на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот. Слободно искористете ги честитките или пораките за да го честитате празникот на интересен начин.

bogata sum zena1

Среќен 8-ми Март

Пораки за денот на жената

Срцето на жената

Жената е...

Жената треба да биде секогаш покрај својот маж