Романтични слики

Чуден е животниот пат...

Нашата животна приказнаЧуден е животниот пат...
Можеби некогаш ќе ме пронајдеш онаму каде што мојата животна приказна завршува, твојата почнува, а каде нашата животна приказна застанала...

Повеќе: Чуден е животниот пат...

Мисли и Чуства by Zoki - прв дел

Да танцувам со тебеПрв дел на мисли и чуства за љубовта, среќата, животот од многуте на нашиот пријател Зоки Илев. Ти благодариме Зоки.

Повеќе: Мисли и Чуства by Zoki - прв дел

Пораки за 8-ми Март

Убавината на женатаКолекција на пораки по повод 8-ми Март денот на жената.

Воедно тимот на СМС пораки на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот. Слободно искористете ги честитките или пораките за да го честитате празникот на интересен начин.

Повеќе: Пораки за 8-ми Март

Насмевката твоја...

Кога би имала една шанса...Кога би имала една 

и единствена шанса,

да барам нешто од Бога...

Повеќе: Насмевката твоја...

Ќе сакаш некого...

Ќе дојде времеЌе дојде време кога

ќе ме сватиш и твоето срце

како моето ќе пати...

Повеќе: Ќе сакаш некого...