Романтични слики

Што е животот?

Животот е љубовШто е животот? А што е љубовта? А што е бакнежот? Животот е...

Register to read more...

Кога ангелите...

Љубовна честиткаКога ангелите сакале да направат нешто...

Register to read more...

Музика на љубовта

Музика на љубовта Кога очите ништо не гледаат, ушите ништо не слушаат, усните ништо не говорат, тогаш...

Register to read more...

Лузните од минатото...

Лузни на срцето Лузните од минатото ме повредиле и направиле штит кој не може да го помине секој...

Register to read more...

Љубовта е теорема...

Љубовта е теорема Љубовта е теорема која треба да се...

Register to read more...

Page 10 of 11