Романтични слики

Само тебе да те...

Само тебе да те имам во животот мојДа немам ништо на светов,

ама баш ништо, а да те имам...

Повеќе: Само тебе да те...

Осаменост...

Осамен во љубовтаАко при секоја помисла на тебе

од небото паѓа по една ѕвезда, тогаш сигурно...

Повеќе: Осаменост...

Тајна љубов...

Љубовна рамнотежаТајна љубов е онаа која се труди да ги воспостави двете...

Повеќе: Тајна љубов...

Јас те сакам...

Заедно јас и тиЈас те сакам, сакај ме и ти за да бидеме среќни...

Повеќе: Јас те сакам...

Никогаш не игнорирајте...

МотиваториНикогаш не игнорирајте ги оние кои се грижат за вас, затоа што еден ден...

Повеќе: Никогаш не игнорирајте...