Романтични слики

Кога нешто градиш немој...

Во љубовта немој да рушиш...Кога нешто градиш

немој да го рушиш.

Кога нешто цвета не...

Повеќе: Кога нешто градиш немој...

Кога ќе се разбудиш во...

Прими го бакнежнот мојКога ќе се разбудиш

во ноќта,

погледни низ

прозорецот твој и...

Повеќе: Кога ќе се разбудиш во...

Game Over

Game OverАко некогаш

ти бев игра,

тогаш можеш да

го ставиш...

Повеќе: Game Over

Ако некогаш некого...

Чувана во срцетоАко некогаш некого имам сакано,

чувано во срцето,

сонувано секоја вечер...

Повеќе: Ако некогаш некого...

Не барам многу...

Не барам многу во љубовтаНе барам многу... сакам само ОЧИТЕ твои да ме ГЛЕДААТ...

РАЦЕТЕ твои да ме ГУШКААТ...

твоето СРЦЕ да ме ЉУБИ... 

Повеќе: Не барам многу...