Романтични слики

Ова е слатка порака...

Слатка порака за најслатката личностОва е слатка порака

напишана со слатки букви,

со слатки намери и може да...

Повеќе: Ова е слатка порака...

Никогаш не игнорирај ја...

Никогаш не игнорирај ја љубовтаНикогаш не игнорирај ја

личноста која те сака,

личноста која се...

Повеќе: Никогаш не игнорирај ја...

Не заборавај дека те сакам...

Не заборавај дека те сакамНе заборавај дека те сакам,

мисливе мои за тебе тонат,

а солзиве мои за...

Повеќе: Не заборавај дека те сакам...

Можеби некогаш ќе...

Можеби некогаш ќе сфатишМожеби некогаш

ќе сфатиш колку

те сакав

а ти незнаеше да го...

Повеќе: Можеби некогаш ќе...

Лесно е да побегнете од...

Те чувам во срцето Лесно е да побегнете од

ОНИЕ кои ве баррат со ОЧИТЕ,

но ГРЕВ е да...

Повеќе: Лесно е да побегнете од...