Осаменост...

Осамен во љубовтаАко при секоја помисла на тебе

од небото паѓа по една ѕвезда, тогаш сигурно...

Повеќе: Осаменост...

Тајна љубов...

Љубовна рамнотежаТајна љубов е онаа која се труди да ги воспостави двете...

Повеќе: Тајна љубов...

Јас те сакам...

Заедно јас и тиЈас те сакам, сакај ме и ти за да бидеме среќни...

Повеќе: Јас те сакам...

Никогаш не игнорирајте...

МотиваториНикогаш не игнорирајте ги оние кои се грижат за вас, затоа што еден ден...

Повеќе: Никогаш не игнорирајте...

Што е животот?

Животот е љубовШто е животот? А што е љубовта? А што е бакнежот? Животот е...

Повеќе: Што е животот?