Само го натера...

Моево срце се вљубиСамо го натера моево срце да се вљуби,

а кога тоа се случи...

Повеќе: Само го натера...

Постои нешто...

Единствено тебе те сакам самоПостои нешто поради кое

би се откажала од сите...

Повеќе: Постои нешто...

Сакај ме ако...

Да те сакам ме тера срцетоДа те помнам ме тера минатото, да те сакам ме тера срцето, да ме сакаш...

Повеќе: Сакај ме ако...

Тагата на вашата...

Тагата на вашата душаКога ќе ја почувствувате тагата на вашата ДУША,

тогаш ќе знаете...

Повеќе: Тагата на вашата...

Само тебе да те...

Само тебе да те имам во животот мојДа немам ништо на светов,

ама баш ништо, а да те имам...

Повеќе: Само тебе да те...

Повеќе артикли...

  1. Осаменост...
  2. Тајна љубов...