Никогаш не престанувај...

Не престанувај да се смеешНикогаш не престанувај да се смееш, дури и тогаш кога си тажен.

Можеби некој ќе се...

Повеќе: Никогаш не престанувај...

Ако некогаш...

Мојата љубов за тебеАко некогаш нешто те потсети на мене и на мојата љубов кон тебе,

те молам не мрази ме, сети се дека...

Повеќе: Ако некогаш...

Да сакаш значи...

Да сакаш значиДа сакаш значи да си помеѓу 1000,

а да гледаш...

Повеќе: Да сакаш значи...

Мотиватори прв дел

Мотиватори на англискиМотиватори и инспиративни пораки на англиски јазик за мотивација и инспирација.

Повеќе: Мотиватори прв дел

Има моменти кога...

Срце кое плачеИма моменти кога срцето гледа подалеку и подобро од окото.

Моево срце те гледа само... 

Повеќе: Има моменти кога...