Вљубени души...

Вљубени души... Кога ќе се сретнат две ВЉУБЕНИ ДУШИ...

во воздухот останува мирисот на

ЈАСМИН и РОЗА !!!

Повеќе: Вљубени души...

Крадец на срце...

Љубовен крадецКрадец на моето срце си ти, 

да те сакам дозволими...

Повеќе: Крадец на срце...

Кога ќе бидеш...

Осамена во љубовтаКога ќе бидеш осамена, кога ноќите ќе ти бидат долги,

запрашај го срцето твое...

Повеќе: Кога ќе бидеш...

Ќе ти го дадам...

Ќе ти подарам љубовЌе ти ги дадам моиве крилја, за во мојот свет да долеташ.

Ќе ти го дадам срцево мое, за кај ...

Повеќе: Ќе ти го дадам...

Ако некој те повреди...

Повреден во љубовтаАко некој те повреди  немој да враќаш

- заборави го него, 

тоа ќе му биде...

Повеќе: Ако некој те повреди...