Game Over

Game OverАко некогаш

ти бев игра,

тогаш можеш да

го ставиш...

Повеќе: Game Over

Ако некогаш некого...

Чувана во срцетоАко некогаш некого имам сакано,

чувано во срцето,

сонувано секоја вечер...

Повеќе: Ако некогаш некого...

Не барам многу...

Не барам многу во љубовтаНе барам многу... сакам само ОЧИТЕ твои да ме ГЛЕДААТ...

РАЦЕТЕ твои да ме ГУШКААТ...

твоето СРЦЕ да ме ЉУБИ... 

Повеќе: Не барам многу...

Жената го сака...

Жената го сака... ЖEНАТА прво го сака ЉУБЕНИОТ...

а потоа ЈА САКА само ЉУБОВТА !!!

Повеќе: Жената го сака...

Светот кон жената...

Светот кон жената... Кога го гледаме светот кон ЖЕНАТА...

се јавуваат многу СОМНЕЖИ...

Но кога помислуваме на ЉУБОВТА од МАЈКАТА сите...

Повеќе: Светот кон жената...