Не заборавај дека те сакам...

Не заборавај дека те сакамНе заборавај дека те сакам,

мисливе мои за тебе тонат,

а солзиве мои за...

Повеќе: Не заборавај дека те сакам...

Можеби некогаш ќе...

Можеби некогаш ќе сфатишМожеби некогаш

ќе сфатиш колку

те сакав

а ти незнаеше да го...

Повеќе: Можеби некогаш ќе...

Лесно е да побегнете од...

Те чувам во срцето Лесно е да побегнете од

ОНИЕ кои ве баррат со ОЧИТЕ,

но ГРЕВ е да...

Повеќе: Лесно е да побегнете од...

Кога нешто градиш немој...

Во љубовта немој да рушиш...Кога нешто градиш

немој да го рушиш.

Кога нешто цвета не...

Повеќе: Кога нешто градиш немој...

Кога ќе се разбудиш во...

Прими го бакнежнот мојКога ќе се разбудиш

во ноќта,

погледни низ

прозорецот твој и...

Повеќе: Кога ќе се разбудиш во...

Повеќе артикли...

  1. Game Over
  2. Ако некогаш некого...