Љубовни изреки и поговорки

Љубовни изреки

Оној кој искрено...

Оној кој искрено ЉУБИ, ЉУБИ со молчење, со дела, никогаш со зборови !!!

ЉУБОВТА е живот...

ЉУБОВТА е живот ... Ако сте ја пропуштиле ЉУБОВТА, тогаш сте го пропуштиле и животот !!!

Раѓањето на...

Раѓањето на ЉУБОВТА во душата е поубаво од раѓањето на сонцето зад хоризонтот !!!

Срцето е...

Срцето е богаство

Срцето е богатство кое не се продава и не се купува, туку се подарува !!!

Страница 5 од 5