Љубовни изреки и поговорки

Љубовни изреки

Довербата е...

Довербата е најубав цвет на ЉУБОВТА !!!

Цвет на ЉУБОВТА

Поливајте го само оној цвет на ЉУБОВТА кој расте и цвета, оној кој ја шири својата миризба низ вашата вистина и ве заведува со својата убавина !!!

Дали би сакале...

ЉУБОВТА го прави животот тотална збрка, но дали навистина би сакале да живеете без ЉУБОВ?

Љубовта незнае за граници

Оној кој не ја доживеал ЉУБОВТА, како да не видел ништо! ЉУБОВТА ни дава моќ да го сонуваме невозможното. Љубовта незнае за граници !!!

Срушете ги сите бариери

Немојте да ја барате ЉУБОВТА. Барајте ги и срушете ги сите бариери во себе кои сте ги изградиле против ЉУБОВТА !!!