Пријателите на СМС пораки

Во овој дел одвојуваме место на нашиот сајт за пријателите на СМС пораки кои се љубители на пишаниот збор, дали е тоа проза или поезија или нивни мисли и текстови. Голема благодарност до сите нив кои што се согласија да ги споделат нивните дела со сите нас.

Ќе најдете доста интересни текстови за љубовта, животот, мудри изреки, мудри мисли, проза и поезија. Доколку и вие сакате да ги споделите вашите дела, слободно контактирајте не преку нашата контакт форма.

Љубовен мозаик

Адреса: Земја на изгубените души

Оваа е таа земја на изгубени души ,
земја каде што сите зборуваат
но, ретко кој ќе каже нешто,
каде што глумат правда

Повеќе: Адреса: Земја на изгубените души

Живеење на животот

Живеење на живототАко знаете зошто постоите, тогаш животот ќе го живеете на свој начин, и ќе ви биде многу едноставен. Сите во нас носиме нешта кои се применуваат после нас, или исчезнуваат засекогаш. Се применува она што ви го разубавува секојдневието, животот, душата ! За да дојдат до израз и за да заживеат оние нешта кои се во вас, треба да најдете свој начин како и тие нешта да живеат !

Нај едноставниот начин е да си ги...

Повеќе: Живеење на животот

Страница 5 од 5