Љубовни посвети

Сакам да сум твој

Љубовни посвети на македонски јазикСе обидувам да те пронајдам во сите големи мисли од некого некогаш искажани...те барам и во сите песни магични напишани, а никогаш неиспаени... и те пронаоѓам насекаде...

ЈАС сум само дел од светот од тебе пресоздаден. Сакам да те бакнувам до...

Повеќе: Сакам да сум твој

Те оставам...

Те оставам и заминувам засекогашТе оставам. Се збогувам од твоите спомени. Кога дождот ќе паѓа сети се на моите солзи, кога сонцето ќе свети сети се колкава беше љубовта моја, кога ќе падне мракот сети се на мојата болка, а пак кога ќе ги погледнеш...

Повеќе: Те оставам...

Моја судбина или...

Љубовни посвети на македонски јазикKoнечно научив дека постои само еден парадокс во животот.
Зависи,но за мене е така. Сепак повторно застанав на истото место и ништо не научив од минатите грешки, и по не знам кој пат морав да се откажам од саканиот со надеж и едно големо верување дека Господ ќе го направи среќен.

Повеќе: Моја судбина или...

Бев само...

Бев само минута во твоите часови. Бев само капка вода во океанот на твоите страсти. Бев сосема незначајна планета во твоето соѕвездие, само момент на сјај во твоите очи. Бев само еден...

Повеќе: Бев само...

Страница 1 од 4