Еротски смс пораки

Се шетале девојки...

Се шетале девојки по брегот, па смрзнат к.р нашле на снегот, па дуваат и го бакнуваат душа да му даруваат - затоа што к..от е мој нека го пуши сопственикот на овој број!

Може да ве интересира и: