Еротски смс пораки

Советот на вашиот лекар...

Поради својот хемиски состав Андолот се голта, а Мидолот се шмука. Зато послушајте го советот на вашиот лекар голтајте Андоли, а шмукајте ми го Ми'доле.

Може да ве интересира и: