Еротски смс пораки

Кај си срце стварно...

Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв, јави се барем, душата ме боли што не сме заедно и голи...не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце стварно ми се ебе...

Може да ве интересира и: