Еротски смс пораки

Кога јас и ти би...

Сакам да...Кога ти и јас...Но, кога ние двајцата би...Не треба никој да знае дека...Би можеле скришно да...Сосема тивко да...

Повеќе: Кога јас и ти би...

Прекрасно е...

Прекрасно е...птиците тоа го прават,пеперутките исто така, дури и пчелите тоа го прават. Дали сакаш и ние тоа да го правиме??? Заборај...,

Повеќе: Прекрасно е...

Платата е како...

Платата е како менструација! Крваво ја заработуваш, ја добиваш еднаш месечно. Ти поминува за 3-4 дена а после тоа можеш да се ебеш.

Знам да те одвлечкам...

Знам да те одвлечкам во кревет, да те скршам, да те препотам. Толку да те обземам за да се тресиш дури ме имаш во тебе, телото да ти гори... Твојот грип

Што е жената од...

Што е жената од економски аспект? Таа е ниско лежечки објект во кој што мажите го поминуваат својот стоечки капитал со тековна сметка, а по девет месеци се добива профитот.

Се шетале девојки...

Се шетале девојки по брегот, па смрзнат к.р нашле на снегот, па дуваат и го бакнуваат душа да му даруваат - затоа што к..от е мој нека го пуши сопственикот на овој број!

Страница 1 од 5