Мислите мои те прегрнуваат...

Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое

Може да ве интересира и: